Lukkekanter…

…ja dem har jeg syet utroligt mange af, fordi jeg selvfølgelig syr dem på alle de tæpper, jeg fremstiller. Men jeg syr også lukkekanter for andre, som er så søde at quilte puttetæpper til børn på julemærkehjem.

I dag har jeg prøvet noget nyt! For mens jeg ellers altid har syet den dobbelte kant på tæppet med maskine, og derefter har sømmet den i hånden på bagsiden – så har jeg prøvet at sy den på maskine på både for- og bagside. Det bliver mest vellykket, hvis man syr den på retsiden først og derefter stikker den på forsiden. Og det lykkedes!

Det er et meget flot puttetæppe i skønne farver – og det er et ægte samarbejdstæppe! Syet af 2 tæppetanter i Jelling: Esther Pedersen og Schyni Mortensen, og så har Aja Hermannsen quiltet det på Depotgårdens long-arm-maskine. Jeg elsker den slags samarbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *