Tekstilværkstedets efterårsudflugt til Ribe

Det er en dejlig tradition, vi har fået opbygget på Depotgårdens Tekstilvæksted i løbet af de sidste 3-4 år.

I dag havde vi en dejlig oplevelse! 11 humørfyldte quinder indtog det centrale Ribe og fik en skøn dag ud af det. Nogle var kulturelle og besøgte flere museer, andre drak formiddagskaffe på café og gik på besøg i Marianne Østergaards fantastiske strikke butik Rustic på Torvet. Et besøg i Domkirken måtte udsættes pga en begravelse – men vi nåede også det.

Alle besøgte – i flere omgange – “Ribe broderi og strik” = Maren og Allans fantastiske butik i 4 etager!

Jeg har aldrig set noget lignende – aldrig!

Utroligt meget garn – masser af stoffer – alle mulige (og umulige) dimser til håndarbejde – så mange nye og gamle symaskiner, at det er helt ubegribeligt! Og der blev handlet! Garn, stof og en enkelt lækker symaskine! Man kunne tilbringe dage i det hus!Frokosten blev indtaget i Café Kærlig! Rødebede-burger! Økologisk, glutenfri, lækker! Den smagte virkelig dejligt, og burgerbollen var også glutenfri, sprød og varm! Drikkevarerne var alkoholfri og meget velsmagende – hold da op, det var en hel oplevelse!

Og så havde vi det skideskægt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *