Det har jeg glædet mig til!

Jeg er i gang med Annes quilt, og det er en fornøjelse at arbejde med de farver!
Mønsteret kender jeg i forvejen, det er enkelt og smukt!

Der skal skæres en hel del – små bitte afskær – for at blokkene bliver helt lige store, før sammensyning.

Anne har selv valgt og købt stof efter hektisk kommunikation! Og der er riigeligt!

En tanke om "Det har jeg glædet mig til!"

 1. Åh, Hanne – det kripler i mig for at komme igang igen – har intet lavet i godt 10 år, – hverken hånd-eller maskine..
  Hænderne vil nok ikke så meget mere, men maskinsyning kunne jeg godt tænke mig, Men man skal jo også komme af med det, når det er færdigt.
  Men jeg har godt nok produceret meget i min tid af sy- og strik. Alting har sin tid – ja, ikke for dig. Du klør jo på som du altid har gjort.
  Jeg har også flotte sengetæpper til folk., bl.a min faster og onkel, der havde “Børupgård”, som du jo ikke ligger så langt fra. Jeg syede det til gårdens 50 års fødselsdag – for i ihvetfald 20 år siden. Min faster valgte gul-gyldne og lyse brune farver. Det passede perfekt og ligger stadig på, selv om min kusine har overtaget huset, de købte efter gård-salget
  Da min onkel, Vagn Ladegaard-Jensen, blev gift med min faster i sin tid, arvede han en faldefærdig gård, ragede det hele ned, og byggede sin proprietærgård. Gården og udhusene ligger der endnu, jorden solgt fra til kommunene, og de byggede et stort hus i kvarteret bag Kryb-i-ly Kro, hvor jeg har været til mange fine fester, og som jo er dit pastorat”.
  Glæder mig til at se dit tæppe færdigt.
  Gode hilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *