Det er blevet til travle dage!

Jeg er “ovenpå” igen, havde en meget hyggelig aften sammen med datteren, som også var hos sin Far, da han forlod os for 10 år siden.

Og nu går det slaw i slaw igen! I dag havde vi fælles rengørings- og oprydningsdag på Depotgården, hvor vi, der ikke har det så godt med fysisk arbejde, lavede julepynt, som skal bruges til at pynte op med til Julemarked næste weekend.

Det gik ikke rigtig godt for mit vedkommende, for den model, vi var et par stykker om at lave, kunne vi ikke få til at se ordentlig ud – pga manglende planlægning, vil jeg mene: der var ikke de materialer, vi skulle bruge, og heller ikke det værktøj, der skulle til. Filt er ikke det samme som stof, og det kan ikke nytte noget, at man bruger de gode, fælles sakse til alt muligt mellem hinanden – én saks til papir, én til stof og en tredie til læder/skind! ØV! Det er ikke første gang!

Nu vil jeg prøve at lave nogle stykker herhjemme.

Og ellers syr jeg på Annes tæppe – det er meget tilfredsstillende, og Anne er glad for billederne:

Løse blokke lagt tilfældigt op, men mønsteret kan godt anes.

I eftermiddag har Chrisian skiftet til vinterdæk på min gode gamle bil + givet den en “luksusvask” – jeg er så kisteglad for, at han altid gerne hjælper mig!

Nu skal der slappes af i aften og HELE dagen i morgen! (Måske sys lidt 😉 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *