ØV – øv – jeg gider ikke…

…være forkølet!

Men det skal jeg da ellers love for, at jeg er blevet! Hoste, snot, lidt feber, stemmen er næsten væk – hvor dælen kom det lige fra?

Der var ikke noget i vejen, da vi var i Harzen, og selv om det var koldt og fugtigt, så var jeg godt klædt på.

Jeg må “ruge det ud” og tage min “mirakel”-hostesaft, inden jeg går i seng. Men jeg tror, jeg går glip af et par julefrokoster!

4 tanker om "ØV – øv – jeg gider ikke…"

 1. Kære Hanne.
  Det var da godt det ventede til efter jeres dejlige tur. Men nu har du jo en undskyldning for et par gode toddyer.Rigtig god bedring og varme knus til dig her fra Gudhjem.

 2. Tak! Jeg har aldrig været så god til at drikke med mig selv! Men jeg drikke spandevis af te! Og så følger jeg lige nu et spændende julesalg hos “Uldfeen” (Facebook) – det er fantastisk smukke garner i Silke, merino mm. Lækkerier!

 3. Hej Hanne, velkommen i klubben. Jeg plejer ellers aldrig at være forkølet, men nu er der gået 3 uger først med snot, derefter hoste. Først nu er der lidt bedring at spore. Jeg håber for dig, at du kan nøjes med de obligatoriske 7 dage, inden du er frisk igen. Godt du har noget lækkert garn at kigge på ( og måske ønske dig til jul?.)
  Mange hilsner Hanne Wolff

  • Det er dog skrækkeligt, Hanne Wolff – 3 uger – det har jeg ikke prøvet siden jeg som 19-årig fik taget mine mandler!
   Det skal nok går, men jeg har det ikke godt – overlever med Panodil!
   Hilsen Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *