Hvor bliver dagene af?

Forkølelsen vil ikke slippe mig! Så jeg har slet ikke styr på dagene, og får ikke lavet ret meget!

Men Diki og jeg var til BeBe’s 6 års fødselsdag + Ebbes 18 års fødselsdag i går – begge blev fejret behørigt med spansk mad efter den nu voksne unge mands ønske!

Forinden havde jeg været på Depotgården for første gang i 2 uger, og der blev 2 tæpper færdige:

Laila har syet endnu et af de utroligt flotte tæpper i paper-piecing – hver lille blok måler kun 6½ x 6½ cm!

Og Lis har syet det smukke tæppe med runde linier i batik stoffer.

2 tanker om "Hvor bliver dagene af?"

  1. Hej Hanne,
    Jeg foeler med dig! – Haaber du tager dig godt af dig selv.
    Nu er det jo nok allerede for sent, men her et raad til naeste gang en forkoelelse er i oploeb, og vel at maerke FOER den bryder ud:

    1) spis minimum 3 gram C vitamin 3 gange om dagen. 5 gram er faktisk bedre. Bliv ved helt indtil du er sikker paa at du har stoppet forkoelelsen i at bryde ud. Fortsaet med 1-3 gram C vitamin i endnu et par uger.

    2) Kog en staerk “the” af ingefaer og lime/citron, evt. tilsat hvidloeg. Drik en kop af den 3 gange om dagen indtil forkoelelsens udbrud er afvaerget. Det smager afgjort ikke godt, men denne lidelse er mindre end selve den forkoelelse man undgaar. (Du skal bruge raa Ingefaer, koebethe tilsat ingefaerpulver, er ikke naer saa virksomt).

    Raadet om C vitaminerne er en slags udvidet middel mod begyndende forkoelelse, som jeg husker vores kloge far gav os da vi var boern, der var i samme situation. Jeg kan endnu smage den afskyelige teskefuld ascorbinsyre, vi fik besked paa at tage! – Det er lettere nu om dage med C vitamin tabletterne.

    I min erfaring er ingefaer “The” med lime/citron/hvidloeg er faktisk noget, der kan hjaelpe dig ogsaa efter forkoelelsen er brudt ud.

    God bedring, og haaber du bliver nogenlunde klar inden juledagene!

  2. Tak Gitte. Ja, jeg kan også godt huske Fars råd med C-vitaminer! Jeg har senere hørt, at det ikke er så sundt.
    Men nu er det næsten ovre – jeg er bare så træt!
    Heldigvis er min personlige indsats i jule begrænset, jeg skal mest være gæst hos mine børn, men får besøg af Sørens kusine Gurli i nogle dage, det er hyggeligt.
    Kærlige julehilsner til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *