Jule- nytårstur i Tivoli

Victor og hans familie ønskede mig en tur til København mellem Jul og Nytår, og så skulle vi i Tivoli!
Jeg har flere gange i årenes løb besøgt Tivoli, når der er julepyntet, og det er en stor oplevelse hver gang! Så det ville jeg gerne. Diki må ikke komme ind, men Christina ville gerne bo hos ham herhjemme – det er jo også en tryghed for mig i disse juleindbruds-tider!

Så jeg tog toget til Køge Nord, det er noget helt nyt, men det gik fint!

Fredag aften havde sønnen lavet fine, møre bøffer med hjemmelavet bearnaise sauce og Hasselbalch kartofler, som Victor elsker!

Lørdag shoppede vi både i IKEA og Jysk, og gik i Tivoli om eftermiddagen, efter at det var blevet mørkt. Så fik vi også prøvet at parkere i det kæmpemæssige runde P-hus, som ikke alle er begejstrede for, men som i hvert fald er flot og velfungerende.

Victor med refleks-hue, som hans Mor har strikket til ham!

Det var hundekoldt, men tørt og stille, og vi havde klædt os godt på, så det var rigtig dejligt. Det julepyntede Tivoli er simpelthen utroligt smukt. Faktisk var jeg der det allerførste år, hvor det ikke var så stort, og flere gange siden, også med Victor, da han var baby i barnevogn.

Nu er han en stor dreng, der fylder 8 år om mindre end en måned, og da de har årskort, kommer de i Tivoli hele året. Det var for koldt til aktiviteter, men der var også rigeligt at se på bare ved at gå rundt og kigge – og besøge nogle af butikkerne, som solgte alt med 20 – 50% rabat! Der røg lidt i nettet!

Victor og hans Mor og Far

Vi nåede ikke at blive gennemfrosne, men mine fødder blev lidt usikre i kulden og af udmattelse, og så er det godt at have en stor stærk mand under armen!

Jeg havde glædet mig til, at vi skulle spise på Restaurant Flammen, som de har fortalt meget om – og det var virkelig også en oplevelse! Utrolig lækker mad – vælg selv både forret, forskellige kød- og fiskeretter, få det grillet og tag selv salat, kartofler og sovs/dressing efter smag. Og så Soft Ice med forskelligt tilbehør ad libitum! Tusind tak for mad!

Nu er jeg hjemme igen – 1½ time med toget, det er da hurtigt! Og Diki var helt kulret af glæde, da jeg kom hjem, jeg blev afhentet på stationen af Christian i hans Fars store bil! Hvad kan man ønske sig mere?

2 tanker om "Jule- nytårstur i Tivoli"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *