Forsinkede julegaver

Ældste barnebarn Frederik havde ønsket sig hjemmestrikkede sokker i julegave, og det kunne jeg ikke nå før jul. Men han har fået dem i dag, hvor han har været flyttemand sammen med flere kammerater, da han forældre flyttede fra det nu solgte hus og hen i et lidt mindre, lejet. En begivenhed, de alle har glædet sig meget til.

Str. 45 6-trådet strømpegarn
str. 45 4-trådet Trekking garn

Han lever på en stor fod, den unge mand, og har meget udendørs arbejde, så han skal have varme sokker!

Mens hele familien flyttede nogle få gader væk, havde jeg BeBe i pleje, og det går så fint! Diki og hun omgås helt fredeligt, men de leger ikke med hinanden, det er de nok for gamle til – knap 8 og 6 år – men de spiser fint side om side, og vi kan også gå små ture i nabolaget alle 3. Hun “græder” stille et par timer i starten, men så er det overstået. Til gengæld er hun helt overvældende glad, når hendes Mor henter hende! Det har været et kæmpe arbejde, men de har fået flyttet det meste og det vigtigste, så de er flyttet ind i den nye bolig. Jeg glæder mig til at se det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *