Spejder Victor !

Victor lever op til familiens traditioner og er blevet spejder!

Og allerede i dag, med 1 uges anciennitet, har han gået 10 km og har fået det første duelighedstegn!

Jeg tror også hans nye gruppe er glad for Victors Far, som stod klar med hjemmebagte burgerboller + 100 stegte bøffer !

14 tanker om "Spejder Victor !"

 1. Hov hov…….
  Jeg blev 8 år en lørdag og startede som ulveunge, og allerede dagen efter om søndagen gik jeg 10 km.
  Så helt op til traditionerne lever han ikke helt. hahaha….

  • Ja, nu må vi se – det er kun 1 uge! Men jeg kunne godt forestille mig, at det er noget for ham. Nicolaj kender en af lederne gennem mange år, og de har snakket om det før, men jeg tror, det er en god idé, at de har ventet.

 2. Mit barnebarn på 8 er også blå spejder, som sin mormor. Han har været med til julemærkemachen i Skælskør, hvor han bor. Hver gang mormor er på besøg er der altid dueligheds mærker der skal syes på, og det gør jeg gerne. Drengens far var grøn spejder, fordi det var der, der hvor han kommer fra. Godt at være spejer, det følger en resten af livet. Man får så mange gode ting med sig.

  • Hej Jytte . ja, de duelighedsmærker! Hans Mor syede det straks på den nye uniform!
   I vores familie har vi næsten alle sammen været spejdere: min Far var den første, alle mine søstre og jeg, min mand og vores børn. Men ikke alle mine børnebørn, kun 1 fætter, de andre har ikke haft interessen.
   Det afhænger i høj grad af de ledere, de har, og Victors Far har kendt den leder, han har, i mange år, så vi håber, Victor får glæde af det!

 3. Tak for komplimenterne alle sammen!
  Jeg sætter pris på det men det var ikke særlig meget.
  Det var hårdt men jeg klarede det på grund af vennerne! Kraften af… VENSKAB!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *