Rail Fence tæppe til Steen

Tæppet til Annes kæreste blev færdigt – og jeg er meget glad for det:

Imellem stofferne, som Anne selv har købt, var der en meget flot turkis, som indgår i nogle af blokkene, og der var heldigvis nok til at lave lukkekant af også.

Her er nogle nærbilleder.

Anne har valgt stoffer, der passer til det tæppe, jeg syede til hende før jul – nogle er rester fra dengang, men mønsteret mere maskulint, efter min mening. Laila har quiltet tæppet på long-arm-maskine med mønsteret “Løbende hund” 😉 ! Bagsiden er marmoreret turkis, og foret er super lækkert bomulds batting.

Det har været sjovt at sy af givne stoffer, men ellers med frie hænder. Tæppet blev lidt større, fordi jeg kom til at sy for mange blokke, det måler 210 x 180 cm. De sidste blokke og stofresterne er på vej til Anne, som selv vil sy puder.

2 tanker om "Rail Fence tæppe til Steen"

  1. Hej Hanne

    Jeg er så beæret over endnu et smukt tæppe fra din hånd – takker af hele mit hjerte ❤️

    Du er fantastisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *