2 fede mus…

…gik i de 2 fælder, jeg har sat i mit lille redskabsskur!

Jeg opbevarer redskaber, øl/vand, quiltevat i store poser, julebelysning og meget andet derude, men aldrig spiselige ting – bortset fra hundefoder, som jeg køber i 12-kg-sæk engang imellem.

Jeg har en stor spand med låg til formålet, men jeg havde sjusket lidt og sat sækken, der er i kraftig plastik ovenpå spanden – det skulle jeg ikke have gjort! Sækken har lynlås, og den lukker jeg omhyggeligt, når jeg fylder den bøtte, som jeg har i køkkenet. Men forleden, da jeg løftede sækken, føltes den meget let – lettere end den burde være i forhold til, hvor længe siden, det er, jeg har købt den? Kunne det passe?

Nej, der var noget galt: i hvert hjørne i bunden af sækken var der gnavet hul! Så der er nogle mus, der har levet godt i et stykke tid! Jeg fandt museekskrementer, så jeg var heldigvis nogenlunde sikker på, at det ikke var rotter (dem har vi haft i haven et par gange).

Et par effektive musefælder blev indkøbt, og velduftende hunde-godbidder blev smuldret og presset i hulrummene.

Det lykkedes! Og fælderne er sat op igen, så må vi se, om der er flere små pelsdyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *