Lang weekend med familien

Jeg synes næsten, det er søndag i dag! Jo, for weekenden begyndte allerede torsdag med turen til Kjellerup med ældstesønnen og Christian – og fortsatte derefter med besøg fredag af yngstesønnen, svigerdatteren og Victor. De havde været i sommerhus i Graasten i deres vinterferie, og kom her forbi et par dage. Dels var de inviteret til at spise frokost sammen med mig hos hans søster, “Faster”, og hendes familie, der netop er flyttet til et charmerende hus her i byen. Det var hyggeligt, og vi var også ude at gå tur på Volden og op til Det hvide Vandtårn, som Victor var med oppe i – det var han ikke helt modig ved. Det blæste en stiv pelikan, så han var mere begejstret for at se de store kanoner på Volden. Det var meget hyggeligt.

Og så kørte vi direkte til fødselsdag hos ældstesønnen, som selv havde lavet middagsmad, og Christian havde lavet lækkert dessert!

Det allerbedste for Victor var dog, at han fik lov at komme med sin kusine Christina og fætter Christian til LAN-party på Gymnasiet! Hold da lige op, det var en fest for den lille 8-årige, som er en rigtig IT-nørd og i hvert fald godt vidste, hvad det gik ud på!

Jeg tror, de 2 unge mennesker syntes, det var evig skægt at have den lille fætter med!

Han var også stolt af, at han fik en rundvisning fra de 2 garvede, der begge er studenter derfra. Det var ikke en kæmpestor LAN-begivenhed, som når det er i Fredericia-hallerne, men for Victor var det stort!

Nu er de hjemme igen og har ringet, at de kom godt over Storebæltbroen, den var de lidt nervøse for i dette stormvejr, men de havde heldigvis medvind!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *