Ditzy Donuts tæppe

Tæppet har været længe undervejs, bl.a. fordi blokkene har været brugt til demonstration.

Jeg har syet flere puttetæpper med samme mønster, men hvor alle blokke har været i forskellige rester. Det er klart smukkere, når det er samme stof, der er brugt som det ene i alle blokke. Jeg synes også, det er flot, at alle andre stoffer er i klare Kaffe Fassett stoffer, som jeg elsker. Kanten er i en smuk batik, der rummer mange af farverne. Jeg kan godt lide, når der er en sammenhæng!

Det er ikke et puttetæppe, men vil blive brugt som en personlig gave.

Jeg er så glad for, at det kribler i mig af sy-lyst igen efter en lidt mat periode! Laila er altid klar til at hjælpe mig og har også quiltet dette tæppe på long-arm-maskinen på Depotgården.

En tanke om "Ditzy Donuts tæppe"

  1. Jeg er så imponeret over dine fantastisk flotte tæpper! Jeg har desværre endnu ikke selv lært at bruge en symaskine, men det er på to-do-listen, og maskinen er indkøbt. Nu venter jeg bare på lidt overskud til at sætte mig ind i noget nyt. Depotgården lyder som et dejligt sted. Man får helt lyst til at flytte til Fredericia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *