Besøg hos Linnea

Jeg besøger jævnligt Linnea i Horsens – min “guru” kalder jeg hende, selv om jeg aldrig kommer op på hendes niveau med hensyn til patchwork! Jeg har altid beundret hendes værker helt vildt! (Søg på navnet her på bloggen, der kommer mange smukke eksempler!).

Vi fik en skøn frokost hos Café Dolly’s, der ligger lige ved siden af det højhus, Linnea bor i, på havnen i Horsens.

Og så fik kaffe og “tæppe-kig” i hendes flotte lejlighed med udsigt ud over havnen og fjorden. Jeg kan sagtenms se de samme tæpper igen og igen, og Linnea skifter tæpperne ud på væggene, samtidig med, at hun syr nye!

Hun havde flere puttetæpper til børn på julemærkehjemmene, nogle af dem er ikke quiltet endnu, og et af dem er hængt op på væggen, så hun selv kan nyde det et stykke tid.

Men dette var klar til, at jeg fik det med hjem til videregivelse. Det skal også kigges på først! Jeg elsker at vise hendes tæpper frem. Nu skal det først med ind på Depotgården, og så skal det udstilles på Projekt Puttetæppers stand på AOH-messen i Lillebælthallerne, Middelfart, 13. – 15. marts. Det har jeg aftalt med Projekt Puttetæpper.

Tæppet er syet af stoffer, som Linnea har “plukket” i den store stak af donerede stoffer på Tæppetante-træf i Hejnsvig sidste år. Bemærk de små motiv-firkanter i midten af hver blok, det er en flot måde at anvende dem på!

Tæpper er maskinsyet og håndquiltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *