Aflyst !

Flere og flere retter sig efter myndighedernes henstillinger og aflyser arrangementer og aktiviteter! Jeg synes, det er fornuftigt, men jeg ved godt, at nogle synes, det er overdrevet forsigtighed – for “det er jo bare en influenza” !

Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad sygdommen er, men det er jo fakta, at det er en ny virus, som vi ikke har noget forsvar imod, og at der er uendeligt mange i andre lande, der er blevet meget syge, og nogle er døde. Så vi skal selvfølgelig lære af det og være forsigtige – vi skal ikke tage chancer! Mest af alt for at forebygge, at de mennesker, der har et svagt immunforsvar af den ene eller den anden grund, ikke skal blive smittede. Det er ikke mig selv, jeg tænker på, selv om min alder måske kunne tilsige det.

Jeg kender flere, der er alvorligt syge af et dårligt hjerte, af sclerose, af en lungesygdom, af kræft eller andre ting – mennesker, der absolut ikke skal udsættes for smitte, som de kunne blive, hvis jeg eller andre udsatte os for smitte i en forsamling.

Jeg skulle have været på håndarbejds messe i weekenden – jeg skulle holde mit lysbilledforedrag den 1. april – begge dele er aflyst. Depotgården lukkede ned i går, foreløbig 1½ uge, men jeg tror ikke, det går så hurtigt. Lillebælt Quilterne kan ikke bruge cafeteriet på Seniorhuset I.P. Schmidt til syaftner, uvist hvor længe, og sådan har vi nok allesammen for en tid mistet nogle muligheder, vi betragtede som selvfølgeligheder!

Men jeg kan sy og strikke herhjemme! Jeg kan sammen med et par stykker mere besøge de kendte patchwork butikker, som ikke kan komme på messe heller!

Det skal nok blive hverdag igen – vi må bare håbe, at det ikke blive for hårdt, når det slå igennem!

2 tanker om "Aflyst !"

 1. Kære Hanne.
  Uden at forklejne den nuværende, alvorlige situation – må man se på de lyse sider, og godt vi er mange, der er lagerførende af metervis af stoffer og garn, – for den side af den danske produktion kunne regeringen dog ikke lægge ned. Så god arbejdslyst fra
  Diana

  • Ja heldigvis kan vi beskæftige os selv!
   Men jeg da noget betænkelig ved situationen! Og jeg synes (på trods af partiskel), at regeringen og Mette Frederiksen håndterer det godt og ansvarligt!
   Det er godt nok mærkeligt, og det bliver spændende, hvordan det ender!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *