Det er en ommer!

Grædefærdig! Det var, hvad jeg var, da jeg havde vasket min nye “Pyramide” (inspiration fra en Hanne Falkenbergs opskrift i andre farver).

Den er da flot! Og jeg havde prøvet den, den passede fint!

Det gjorde den ikke efter vask! Jeg har mange, mange gange vasket håndstrikket uld på “Håndvask”-program og med uldvaskemiddel. Det er kun gået galt én gang!

Det er ikke så nemt at se på billedet, at den er filtet, og den er da heller ikke ubrugelig til en mindre model end mig! Den er både varm, blød og lækker. Så det vil jeg forsøge at finde!

Men først vil jeg strikke en ny! Garnet har jeg vundet i en konkurrence engang, præmien var 28 nøgler á 50 gram Organic Merino fra MARKNO:


Jeg har tænkt meget over, hvordan jeg bedst kunne bruge det flotte og lækre garn, og jeg var sikker på, at denne opskrift var den rigtige (jeg har strikket den 2 gange før i andre garner), men som altid skal det lige være, når det er det rigtige tidspunkt for mig 😉

Jeg har strikket flittigt på den i nogle måneder, bl.a. var den med på biltur til Harzen i december, og nu glædede jeg mig meget til at tage den i brug!

Altså – jeg “finder mig ikke i”, at den skønne trøje bare skal gå tabt! Så kunne jeg strikke den igen? Jeg vejede de nøgler, der var tilbage, og sandelig: der var mere end 25 gram (halvdelen) af hvert nøgle – lige bortset fra 2 farver, nemlig de 2 farver, der ligger yderst, hvor omgangen er længst.

MEN så er der 2 andre farver, der kan bruges i stedet, 2 farver, som jeg ikke brugte i første omgang.


Så nu er jeg i gang! Alle nøglerne er sat på en lang rundpind i den rækkefølge, de skal strikkes, og efter de 2 (nye) turkise farver er jeg i gang med den mørkeste grønne.

Jeg skiller mig ikke af med den filtede trøje, før jeg er færdig med den nye. Men hvor passer det dog godt med, at jeg ikke skal lave noget de næste 14 dage eller mere!

Jeg elsker de farver, og garnet er så lækkert at strikke af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *