Hundefrisøren har ikke lukket ned

Heldigvis holder Dikis frisør ikke lukket! Hun har lavet nogle strikse regler for aflevering og afhentning af hunden, samt god afstand, håndsprit til fri afbenyttelse og kun en kunde i salonen ad gangen, mens næste kunde venter udenfor!

Så jeg gik en tur med ham, indtil hunden før var hentet, og satte ham bare indenfor med snoren i krogen, og drog af sted til en aftale i Vejle, hvor jeg fik en kop kaffe hos kusinen, indtil han skulle hentes igen! Det var da nemt! Og jeg fik at vide, at han havde opført sig rigtig fint – faktisk bedre, end når jeg ellers andre gange har siddet ved siden af – han er jo en Mors dreng!

Og nu er han lækker og fin igen! Jeg synes, en Tibetansk Terrier er utroligt smuk, når den har den store pels, hvis den er velplejet – men jeg magter ikke så meget vask og børstning. Og så er det bedre, at han er velplejet med en kort pels!

En tanke om "Hundefrisøren har ikke lukket ned"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *