Dikis fødselsdag

Vi har holdt Diki’s 8 års fødselsdag hele dagen i dag!

Han har både fået lækkerier, og vi havde ekstra godbidder i lommen på dagens gåture, så de hunde, vi kender, kunne få lidt del i dagen, og han har selvfølgelig fået gaver.

Et nyt slaskedyr gjorde lykke! Han er god til at passe på sit legetøj, det bliver slidt, men han ødelægger det aldrig, som nogle hunde gør.

Den nye blev afprøvet med hans yndlingsleg: jeg skal kaste “dyret”, og Diki skal i fuld firspring fange det, ruske det og komme tilbage med det – og aflevere! Igen – igen!

Er jeg ikke dygtig???

3 tanker om "Dikis fødselsdag"

  1. Det der insisterende blik, naar han er faerdig med at ruske og rende tilbage til dig for at faa den een gang til! – uimodstaaelig!
    Jeg har en boldleg med min kat Missen, der ligner lidt, men som holder mig i form og ikke Missen. For katten er det lidt ligesom at spille fodbold, den ligger ned, jeg skubber en lille bitte toejbold hen til hende, hun skubber den tilbage til mig. Hvis den ikke kommer naer nok ved hendes poter, ser hun bare paa mig, med det der “aristokratiske” katteblik. Og saa maa jeg hente bolden, og paa den igen. Samme sag, hvis hun laver et vildskud. Det kan blive ved og ved, og saa faar jeg jo ogsaa lidt ud af det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *