Godt tilfreds

Med varme hveder i maven (jeg elsker varme hveder!) og efter en travl dag i haven skal jeg lige vise mit aktuelle strikketøj.

Sommerdråber i silke

Jeg strikker “Sommerdråber” af Hanne Larsen, men ikke med Merci bomuldsgarn – nej med ren silke!

De 2 silkegarner er begge fra Uldféen, den blå løber 600 m på 100 gram, den lyse 800 m på 100 gram. Begge er så bløde, så bløde, og har det smukkeste skin i sollyset. Jeg vidste ikke, om jeg kunne fange det med kameraet, men det ser rigtigt ud. Uldféen = Anne Mønster farver garner af alle mulige slags: uld, bomuld, ren silke eller silke blandet med yak / camel / merino – de mest fantastiske farver! Det er kunst!

Jeg har været hos “Sommerblomster” på Assensvej udenfor Middelfart for at købe nyt til krukkerne – UHA det er farligt! Et kæmpestort drivhus med de smukkeste sommerblomster, krydderurter, tomatplanter mm.

Gode tilbud og meget flotte planter – det er bare noget helt andet end supermarkederne kan byde på !

Jeg købte store Hortensia’er i flotte farver, Dipladenia, min yndlings sommerblomt, en blå Akapantus – ikke så store, som dem, Søren havde i Brædstrup, men med flotte knopper. En Dronning Ingrid pelargonia, som jeg plejer, samt lidt mindre blomster med dejlig duft til altankassen på mit udhus.

Jeg fik plantet de fleste i de tomme krukker – resten i morgen! Så håber jeg bare, at det lovede sne-slud i næste uge er tomme trusler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *