En dejlig Mors dag

Sikke en dejlig dag! Jeg kunne pludselig mærke, da jeg blev alene igen, hvor meget, det betød, at der skete så mange dejlige ting i løbet af hele dagen!

Blomster-budet kom tidligt med den skønne buket, som viste sig at være fra yngstesønnen i Brøndby.

Ældstesønnen kom trillende på sin Genny til formiddagskaffe på terrassen, hvor solen skinnede, selv om der var møgbeskidt efter mine blomsterplantninger de sidste dage! Og “lige pludselig” fandt han en lille pakke i lommen med en yndig Morsdags-gave: et par Christina-ørestikker med små marguritter !

Jeg klagede min nød over manglende luft i sækkevognens hjul og udskiftning af vinterhjul på bilen ! Med det resultat, at 10 minutter efter at han var kørt, dukkede hans børn op ! Christian bad om nøglerne til bilen, og Christina havde en pumpe i sin bil, så hun fik hurtigt pumpet sækkevognen op, så den kører fint igen!

Så ringede det på døren igen, og der stod datteren og lille BeBe, som stadig er lidt patient efter nogle alvorlige operationer. Hun troede, jeg ikke var hjemme, for hvor var min bil? Hun og hendes mand havde hjulpet til fra tidligt morgen hos en god ven, der har en blomsterforretning. Hun havde observeret, at jeg selv havde købt blomster til haven, som hun ellers ville have givet mig – men hun havde en forrygende “nødplan” og kom med 2 “snyde-lys”, simpelthen de mest virkelighedstro høje lys, lavet af stearin, men kørende på batterier, simpelthen de mest “ægte” udseende, jeg har set.

Vi fik også kaffe og en hyggelig snak om deres udflugt i går, og så kom Christian tilbage med bilen. Da hans faster var kørt hjem, løste han et stort problem for mig og “løvsugede” terrassen for masser af tørre blade !

Altså hvor er det dejligt med de skønne, hjælpsomme børnebørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *