5 tanker om "Stadig smuk buket"

 1. Hej Hanne
  Vil du spørge din datter hvor man kan købe de fine lys?
  Dem vil jeg nemlig gerne have, jeg tåler ikke god alm lys. Men den jeg har fundet er ikke så naturtro.
  Vh Lykke

 2. Hej Lykke,

  Lysene hedder
  Uyuni LED lys

  Jeg har købt dem ved http://www.lampeguru.dk

  De fåes både som bloklys og kronelys og fyrfadslys.
  De to første slags kan man købe en fjernbetjening til og indstille lysstyrken i tre niveauer, samt indstille til at tænde og slukke i fire tidsintervaller.

  • Hej Helle,
   Tak for tip’et.
   De passer lige til mit kontor 🙂 hvor jeg desvaerre er tvunget til at have taendt air condition hver dag i disse aarets varmeste tid (40 grader C eller derover fra 10-22 hver dag). Flammen fra “Aegte” stearinlys har ikke en chance i saadan et rum. Saa naar nu DHL aabner op igen saa vil jeg faa fat i saadan nogen.
   Kh (moster) Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *