Sønnens Rhododendron have

Før regnen kom! Ja, i går eftermiddags var det det skønneste vejr – sol og sommer! Hos ældstesønnen er de ved at male alt træværket på deres hus, og det gik fint i det skønne vejr – hele familien var i gang.

Men jeg blev inviteret til eftermiddagskaffe for at se, hvor flot alle hans Rhododendron’er står lige nu. Nogle er afblomstret og andre er ikke sprunget ud endnu. Men de gule, hvide og lyserøde stod bare så flot!

Baghaven og terrassen har Rhododendron i blandede farver i en hestesko, noget hans Far nåede at hjælpe ham lidt med.

3105-sc3b8ren2
Pinsen 2009

Søren var meget glad for Rhododendron og havde selv mange i vores have (2 af dem har jeg taget med mig hertil), og han lærte sin søn meget om hvordan de skulle plantes og dyrkes.

I løbet af årene er der kørt yderligere spagnum på, og i den tørre sommer 2018 blev der installeret et meget diskret vandingsanlæg, bestående af små sprinklere, der kan reguleres, så der altid er passende fugtigt. Smart!

En lille rundtur:

Denne lille busk er allerede ved at udvikle sig til noget større, efter at den har fået mere plads og bedre jord. Vi plantede den og de næste på kirkegården i foråret 2010, men da vi sløjfede gravstedet efter 10 år, kunne vi grave buskene op og flytte dem hertil.

De små Azaleaer kommer også derfra sammen med de flade, røde sten, “Igaliko-sten”, som vi havde med hjem fra Grønland. De er nu brugt til et bed, der deler terrassen op – rigtig pænt!

En tanke om "Sønnens Rhododendron have"

  1. Hvor er det en flot have! tydeligt at se at han slaegter sin far paa. Og dejligt at hoere om hvordan den lille familie staar sammen om at passe huset.
    Hils dem mange gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *