Blomstertæppe færdigt

Det er da et glad tæppe!

Jeg elsker farverne, jeg elsker sy-teknikken: “Quilt-as-you-go”, og jeg elsker den bløde bagside af babyfløjl.

Bagside = blokkene skiftevis rødt og grønt Babyfløjl samlet med dobbelte strimler, samtidig med lilla enkelt-strimler på forsiden

Det er et dejligt tæppe, og nu gør det ikke så meget, at jeg har været længe om at sy det færdigt. Man kunne næsten kalde det et “Corona-tæppe” – men det, synes jeg, ville være synd.

Blokkene blev syet og quiltet i februar/marts, og den første række blev føjet sammen med strimlerne: for og bag samtidig, som den teknik indebærer.

Men så blev alt lukket ned 11. marts, og jeg vidste ikke, hvad der ville ske. Jeg troede, jeg skulle sy og sy, når jeg havde god tid herhjemme og ikke skulle noget! MEN – jeg var rastløs og kunne ikke tage mig sammen til noget som helst, andet end at strikke. Det virkede beroligende.

Nu lysnede det hele, og jeg fik så småt fat i symaskinen igen. Det er dejligt!

Og nu er “Blomstertæppet” færdigt, med de dejlige lille / røde / pink farver sammen med forskellige grønne. De pink/røde stoffer har jeg samlet til formålet, de grønne er rester. Babyfløjlet i grønt og rødt på bagsiden af blokkene var et godt tilbud, jeg lige faldt over!

Jeg er meget tilfreds!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *