Kender I det?

Når man ikke kan slippe en bog! Det er et stykke tid siden, jeg begyndte på “en + en” af JoJo Moyes, som jeg har læst flere bøger af tidligere. Jeg var lidt længe om at komme i gang, det virkede lidt forvirrende – men da først jeg blev fanget, kunne jeg slet ikke slippe den! Så jeg har ikke lavet ret meget andet de sidste dage end at læse (og strikke samtidig) – så det er helt vemodigt, at jeg læste slutningen i går aftes. En dejlig bog!

Nu må jeg finde ud af, hvad jeg så skal læse? En af samme forfatter måske?

Men i dag skal jeg noget helt andet: jeg skal være med til at fejre Ebbe, mit næstyngste barnebarn, som bliver student i dag! Det glæder jeg mig til, selv om det bliver en anderledes fejring ned normalt. Det er godt, vejret er så fint, så det kan foregå udendøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *