Nye dæk!

Er jeg ikke heldig, når jeg har sådan en hjælpsom familie?

Nye dæk

I lørdags punkterede jeg – barnebarnet og ældstesønnen rykkede ud og skiftede til reservehjul, og så kunne jeg køre igen – med forsigtighed.

Det betød bl.a., at jeg ikke kunne køre til Kollund mandag som planlagt, hvor jeg skulle aflevere nogle puttetæpper og auktionstæpper på Julemærkehjemmet Fjordmark – men så tilbød sønnen at køre Birgith og mig! Det fik vi en dejlig dag ud af!

24 puttetæpper og 2 sengetæpper afleveret på Fjordmark

Og i dag kom Christina så og hentede min bil, da hun kom fra arbejde, og tog vinterdækkene med fra fælles-kælderen. Hendes far havde nemlig konstateret, at såvel sommer- som vinterdæk var kassable! Jeg lytter gerne til dem, der er klogere end jeg – og i hvert fald på dette område har jeg ikke megen forstand! Og med den ikke så omfangsrige kørsel, jeg har i årets løb nu, kunne det være mere fornuftigt at skifte til helårs-dæk. Så sparer Christian også at skifte mine dæk 2 x årligt! Sønnen fandt også det bedste sted at købe dem, han hentede dem og sørgede sammen med en ven for at montere dem på min gamle bil!

Og for at det nu ikke skal være løgn, så støvsugede svigerdatteren hele bilen, inden jeg fik den tilbage!

Tusind tak! Hvor er det dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *