Sved på panden!

Der er nogle patchworkere på Facebook, der har spurgt, om vi kunne lave en ny “SWAP” med blokke syet efter Ditzy Donuts mønsteret. Det har der været stor interesse for i flere omgange, og vi swappede i 2013 og 2014 med stor tilslutning.

Hvad er en SWAP ? Det er en bytteleg swap=bytte. Noget i retning af kædebreve, men med det helt uskyldige formål at lære at sy en sjov “blok” (mønster) med mange farver.
Og med mig som swap-styrer er der garanti for, at ingen bliver snydt – husk de hæklede lapper til et slumretæppe i Matador!

Alle sender deres blokke til mig sammen med en frankeret svarkuvert – jeg bytter dem rundt og sender tilbage, én gang om måneden, og det kan godt løbe over 1 år eller 1½ ! Det er selvfølgelig frivilligt, hvor mange, man syr og swapper pr måned, dog max 5 sæt á 2 blokke pr måned.
Retningslinier og mønster laver jeg, så det er bare at gå i gang !

Og åbenbart trænger man til noget nyt og anderledes, for på bare én dag (i dag) var der 92, der meldte sig som deltagere”

Jeg havde sat max antal til 60, men 26 af de 92 har ønsket medlemsskab udelukkende som følgere, uden selv at sy og swappe – og så går det nok.
Jeg vil gerne indrømme, at jeg har brugt hele dagen på at orkestrere denne “leg” !
Og jeg får da travlt, når vi swapper første gang 1. september!

Spændende!!!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *