Jeg blir aldrig klogere!

Jeg kan ikke lade være med at blande mig – det er ingen hemmelighed! Og jeg har i årenes løb blandet mig i mange forskellige ting – hyppigt når jeg mente, at der var noget, der skulle gøres – og ingen andre gjorde det!

Og nu igen så! Webstrikkerne, som er en strikke klub på nettet – de seneste år på Facebook – er en strikkeklub uden bestyrelse eller andet kontoriusseri. Det kan være farligt, for så er der ingen, der føler ansvar!

Og det var det, der nu igen (første gang i 2012) var ved at ske, da det pludseligt viste sig, at der ikke var nogen, der havde meldt sig til at (tage ansvar) være arrangører for 2021- “Webstrik-festivalen”, som finder sted hvert efterår på et vandrerhjem el.lign.

Der lægges normalt op til, at 2-3 medlemmer påtager sig dette for arrangementerne 2-3 år i forvejen. Der var bare ingen, der havde lagt mærke til, at der ikke var arrangører for 2021! Og da vi ikke har en bestyrelse el.lign., så er der ingen, der har ansvar for dette!

Da nogen spurgte, hvem der havde bestilt vandrerhjem for 2021, og ingen meldte sig – ja, så blandede jeg mig! Og kontaktede vandrerhjemmet i den by, vi forventede skulle huse os. Og gæt engang: der var ikke reserveret plads til os. Og vi er normalt 60 – 70 strikkeglade kvinder, så man kan jo ikke regne med plads, hvis man venter til ½ år før.

Jeg kunne næsten ikke klare tanken om, hvordan det skulle gå – så helt uden mandat reserverede jeg prompte hele butikken og orienterede først bagefter baglandet! “Alle” synes, det er fint, hvad jeg har gjort, men der var stadig ingen, der meldte sig for at overtage!

Så nu har jeg ikke bare blandet mig, men påtaget mig at arrangere næste års webstrik-festival, og jeg er så heldig, at jeg i løbet af en dag har fået 3 medarrangører!

Og tilbuddet fra Danhostel Svendborg er i hus, det er så favorabelt, at det slår alle lignende steder ud, hvor vi har været de senere år. Men hvor favorabelt får de først at vide, når vi kommer hjem fra dette års strikarrangement sidst i september! Det glæder jeg mig til!

2 tanker om "Jeg blir aldrig klogere!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *