En dejlig strikke oplevelse

Det blev alt i alt en rigtig dejlig oplevelse med Webstrikkernes Strikkefestival – en lukket gruppe, hvor mange i år havde meldt afbud pga corona situationen.

Danhostel Esbjerg er et dejligt vandrerhjem med rigtig god plads, store rum til fælles aktiviteter og hygge, samt fine værelser. Og køkkenet fejlede heller ikke noget, det lykkedes fint at servere lækker mad trods forholdsregler som mundbind, når vi bevægede os rundt i spisesalen, eller med servering.


Se bare en dejlig platte, vi fik til frokost!

Der var arrangeret besøg i flere garnbutikker i Esbjerg – ovenikøbet sær-åbent for os i Flittiglise. Der var også en bil fuld, der kørte til Ribe for at besøge den navnkundige Ribe Broderi og Garn, som er en oplevelse at besøge – hold da helt op, hvor har Maren meget! Så der blev selvfølgelig handlet, i mit tilfælde et Hanne Falkenberg kit, som bliver guld værd, efterhånden som de udgår pga af HF’s sygdom.

Indimellem – tidligt og sent – blev der strikket i grupper rundt i huset – strik – snak- strik…

Det der strikketøj, det drillede Lykke i flere omgange – så op igen!!!

En tanke om "En dejlig strikke oplevelse"

  1. Hej Hanne!
    Nåjjjj hvor det emmer af hygge! Hvis jeg dog bare var i nærheden. . .Jeg bor desværre i et hjørne af Europa hvor der de seneste år ikke er liv i ret meget, for 20 år siden var der her i emnet håndarbejde også hyggeligt! Men tiden er vel løbet fra os. Da jeg stammer fra Esbjerg, er jeg lidt nysgerrig, . . hvor ligger dette hostel i Esbjerg? Da det nu bliver mørkere og mørkere får I det jo også hyggeligere og hyggeligere! God fornøjelse allesammen! Mange hilsner fra Hanne Str.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *