Alt på plads igen

Jeg har haft et par rædselsfulde dage, hvor jeg ikke kunne komme på hverken min netbank eller puttetæppernes galleri, hvor jeg lægger billeder ind.

Det første var det værste, fordi jeg havde en vigtig regning, der skulle betales = nemlig for mine høreapparater, som ikke er “nye” mere, men uundværlige! AudioNova har først nu sendt mig regning efter flere måneder, så den skulle da betales – men nej, selv efter forsøg på hjælp fra min sparekasses support + 2 gange opringning til sparekassen, skete der ingenting! Jeg var rent ud sagt SUR !

Samtidig kunne jeg ikke komme ind på galleriets arbejdsside, uden at jeg kunne finde nogen forklaring på det!

Men endelig i eftermiddag ringede supporten – de havde vist været for hurtige til at affærdige, at det var “deres bord” !

En meget sød og hjælpsom mand guidede mig rundt på netbankens sider, og fandt “synderen” = en “udvidelses side”, som har sneget sig upåagtet ind, og som blokerede ! Den blev fjernet – og vupti! – så var blokeringen væk, og jeg kunne igen komme ind på min netbank! Hvilken lettelse! Supporteren lod mig tjekke flere gange, og alt var i orden. Tak!

Straks derefter tjekkede jeg galleriet – og nu var på mystisk vis også adgangen hertil OK. Selvom den ikke har spor med NemId at gøre.

Christian kom kort efter for at hjælpe mig – det var så overflødigt, men vi fik lige en kop kaffe og snakkede selvfølgelig om min ubehagelige oplevelse, og pludselig fandt vi den mulige løsning på, hvordan den “udvidelse” var kommet ind i min pc: jeg har fornylig købt noget tøj på en Facebook gruppe, som jeg ville returnere (det levede slet ikke op til beskrivelsen og passede ikke), men modsat andre tilfælde, hvor jeg har købt noget på samme måde, så var denne “butik” meget besværlig: Jeg skulle returnere det modtagne til Kina! Og selv betale 25 – 30 Euro i porto uden sikkerhed for at få pengene tilbage – det har jeg droppet! Men Christian mener, det er sandsynligt, at det er i den korrespondance, at jeg har fået et mystisk program ind!

Den er væk, og tøjet vil jeg forsøge at finde en aftager til. Og så vil jeg aldrig mere handle i den slags ukendte netbutikker! Den figurerer iøvrigt ikke mere på Facebook – eller måske under et andet navn!

Det var en møgsag – men heldigvis blev det en god dag trods alt! Og i al min arrigskab tog jeg en beslutning om at påbegynde et nyt projekt for at få noget andet at tænke på! Jeg fandt dejlige, farvestrålende stoffer frem, strøg dem og lagde dem frem, så jeg kan begynde i morgen – det glæder jeg mig til!

En tanke om "Alt på plads igen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *