Så kom jeg i gang!

Jeg har haft andre ting at tage mig af, så derfor kom jeg først rigtig i gang i går aftes med at skære, og nu har jeg syet de 4 af 8 blokke sammen.

Firkanter 25 cm x 25 cm matches 2 og 2, og skæres ud med skrå linier.

Delene byttes om..

… og syes sammen indefra.

Imellem hver sammensyning trimmes, inden næste “ring” sys på.

Til sidste skæres hele blokken til, så den er nøjagtig, kvadratisk og har målene 18½ x 18½ cm.

Nu har jeg 4 færdige blokke = 2 sæt Ditzy Donuts blokke, hvoraf jeg swapper (bytter) det ene sæt med en anden deltager i “SWAP af blokke med Ditzy Donuts 2020/21” på Facebook. Det andet sæt beholder jeg og syr sammen med de sæt, jeg efterhånden modtager i denne sjove leg! Vi “må” swappe max 5 sæt pr. måned.

De næste 2 sæt, i andre farver, ligger klar til sammensyning. Alle disse 8 blokke er skåret på én gang, næste gang, jeg skærer, bliver det ikke helt magen til, skærelinierne er op til én selv, de må bare ikke gå ud over firkantens sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *