12 Ditzy Donuts mere

12 blokke = 6 sæt Ditzy Donuts blokke, de 3 sæt til SWAP, og de 3 til mig selv.

Det bliver bl.a. de 2 blokke øverst til højre, jeg selv beholder, for der er stofferne for tæt på hinanden, så dem skal jeg ikke sende til nogen.

Denne gang har jeg vovet pelsen og skåret alle 12 på én gang – altså 12 stykker stof skåret ovenpå hinanden, så de får samme mønster. Det kræver en meget skarp rullekniv, og det er ikke noget, jeg vil anbefale en nybegynder! Men det lykkedes.

Blokkene i de forrige indlæg er skåret af 8 stykker stof. Hvis man sammenligner blokkene kan man godt se, at de ikke er helt ens. Og da de skal “swappes”, er det forskellige, der får dem, og så betyder det jo ikke noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *