Færdig!

Jeg har strikket tidlig og silde på denne trøje – og skulle egentlig strikke julegaver! Men den er det værd!

Sunday sweater fra Petite Knit

Den er virkelig blevet lækker!

Det meget mørkegrønne garn – CeWec Tibet – som er ubeskriveligt blødt, skulle være blevet til en Sunday Tee, som er en tynd trøje i enkelt tråd. Men jeg kunne ikke strikke med enkelt tråd i det meget mørke garn. Så jeg fik Uldféen til at lave en tynd mulberry silke i matchende, multifarvet til at strikke sammen med. Og det virker!

CeWec Tibet og håndfarvet mulberry silk fra Uldfeen

Jeg har valgt at strikke 3/4 lange ærmer med en stram rib, og jeg synes, den sidder godt. Jeg har forsøgt med en selfie, men jeg kan ikke få den ordentlig!

Trøjen er så blød, at jeg ikke engang har vasket den! Men når den skal vaskes, bliver det i hånden, for jeg har strikket i Tibet før, og den blev for lille ved uldvask i maskinen – det vil jeg ikke risikere igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *