Udsalg hos Uldfeen

Min garn pusher Uldfeen aka Anne er tilbage efter en livsomvæltende operation – fantastisk: hun har fået 2 nye lunger! Utroligt, at det kan lade sig gøre, og hun er allerede i gang igen med at farve garner i de skønneste farver og kvaliteter!

Men før hun begyndte at sælge nyt, holdt hun lige et udsalg og solgte alt ud fra sit værksted.

Naturligvis kunne jeg ikke dy mig (50 % er meget i de prisklasser), og i går lå mit “udbytte” på måtten udenfor døren, bragt om natten af DAO, da jeg gik morgentur med Diki (før køleskabsulykken blev opdaget).

De 3 store maskinstrikkede stykker skal trevles op, og så giver de fine mønstre, når man strikker af garnet! F.eks. til strømper – stykket til højre er endda særlig smart lavet, for det er dobbeltstrikket, altså med 2 tråde, og når man trevler det op, kan man strikke 2 strømper på én gang, der bliver nøjagtig ens! Det hele er lækkert merino garn, og det kunne også blive til et smukt tørklæde eller sjal!

2 tanker om "Udsalg hos Uldfeen"

  1. Hej Hanne….Nu er jeg altså kommet på glat is…kan godt se de hele stykker strik der skal trævles op….med har de været strikket og så farvet… har aldrig set sådan et projekt. Her i huset trævles der KUN op når noget er gået galt. Go´ dag til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *