Uldfeens merino tweed

Merino Tweed

Nu igen! Hvordan skal jeg dog kunne nå at strikke af alt det lækre garn, jeg køber fra Uldfeen, som nu igen (efter sygdom) er i gang med at farve de mest utrolige garner!

Dette er et lidt kraftigere garn, end jeg plejer at strikke af, men jeg har en formodning om, at det vil egne sig til én af de dejlige, lune veste fra Petite Knit? Jeg skal lige studere dem nærmere for at finde udaf, hvilken.

Det er så lunt og lækkert! Og sikke et spil, der er i farverne.

Iøvrigt en mærkelig ting, som ikke har noget med Uldfeen at gøre: Jeg har bemærket, at pakker, sendt med DAO, bliver afleveret samtidig med min morgenavis Jyllands Posten, altid om natten, og det er jo dejligt, at avisen er klar til at blive læst til morgenmaden. MEN i dag fik jeg en kedelig overraskelse, for den avis, der lå sammen med min garnpakke, var fra i går! Og den fik og læste jeg jo i går! Det er en våd svamp i ansigtet at opdage det, når man slår den op! Så noget må være gået galt hos DAO?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *