WAUWW – jeg kan selv!

Det er altså ikke noget, min ryg og mine (manglende) armmuskler er glade for! Men nu fik jeg skovlet min indgangs sti fri for sne, sat skraldespanden ud til renovation i morgen, og saltet stien, så vi kan komme ud uden at skride i morgen, Diki og jeg! Så må Diki muntre sig i sneen i baghaven/terrassen, den skovler jeg ikke. Det er jo også meget smukkere med den høje sne!

Heldigvis har vi snerydning som en af de ydelser, vi betaler til, og de har været her 1. gang med den smarte snerydningsmaskine! Det tager ikke lang tid, når den futter rundt!

Og så er jeg så heldig, at jeg i går fik bragt dejlig hjemmelavet oksekødssuppe fra datteren, og der er nok til 3 dage, så nu vil jeg nyde en tallerkenfuld af den med grøntsager og kød- og melboller, lige det helt rigtige på sådan en dag! Jeg elsker suppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *