Skønhed og lækkerhed!

Jeg har flere projekter i gang, både strik og patchwork – men jeg var simpelthen nødt til at vinde dette fantastiske garn op:

Håndfarvet yak / silke / merino fra Uldfeen, single ply, 480 m/100 gram, som jeg købte i lørdags og modtog tirsdag.

Det er så smukke farver og farvet på en måde, jeg ikke har prøvet før. Jeg var bange for, at det ville “dreje” sig, når det er single ply, men det gør det ikke – iflg. Anne (som har farvet det) er det pga silken. Så jeg vandt det op og satte i gang! Og det drejer ikke, kan jeg hilse og sige, det falder så smukt, og er ubeskriveligt lækkert i hænderne!

Jeg kan godt lide den rolige baggrund i flere mørke blå nuancer med de korte lyse “glimt”, som har flere farver, end det er lykkedes mig at gengive. Faktisk var det svært at fotografere!

Jeg har valgt en meget enkel model: Ingen Dikkedarer fra Petite Knit, for at lade garnet spille hovedrollen. Den model har jeg strikket en hel del gange og ved, at den sidder pænt.

En tanke om "Skønhed og lækkerhed!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *