Ditzy Donuts marts

Der swappes i Facebook-gruppen igen om et par dage, når jeg har fået de sidste bidrag for marts. Så sent som i formiddags fik jeg besøg af Dorthe, som har meldt sig til på et sent tidspunkt, men allerede snart har Ditzy Donuts blokke nok til et tæppe.

Jeg deltager også selv denne gang i gruppen “Pang+pang-farver”:

For ikke-indviede: disse blokke sendes i sæt til 5 forskellige, som de passer sammen, så de er ikke lavet i samme stoffer.

Samtidig med at jeg syr 5 sæt = 10 blokke pr måned til at swappe (bytte), syr jeg i helt andre stoffer blokke til et babytæppe, og jeg er netop færdig med de 32 matchende blokke, som skal bruges dertil:

Alle disse blokke er syet med ét gennemgående, mønstret stof + stoffer, der matcher. Det bliver spændende, om jeg får den virkning, jeg håber!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *