Ikke så svært…

…når bare man ved hvordan!

Jeg er jo heldigere end de fleste kvinder i min alder: jeg har arbejdet med IT siden jeg var relativt ung (31 år), dengang det var hulkort! Og jeg har fulgt med og har brugt det på mange måder, både arbejdsmæssigt, i fritidsorganisationer og privat, så det falder mig ikke svært.

Men ikke alle er så heldige, og hvis man så heller ikke har så meget at bruge det til, kan det godt volde problemer. F.eks. nu i forbindelse med at sørge for at blive Covid-19-vaccineret.

Det gik nemt for mig, men jeg kender andre, der slet ikke kan og ikke har mulighederne for det, og som derfor ikke har NEM ID. Nogle får hjælp af børn eller børnebørn, nogle af hjemmehjælperen. Men hvis man ikke har sine børn tæt ved, og ingen hjemmehjælper, og man kun bruger sin Ipad begrænset – så kan det være svært.

Så er det godt at have gode naboer, og jeg er rigtig glad for, at jeg kunne hjælpe min nabo, som nu har fået sine tider til vaccination. Det var ikke helt nemt, fordi det helst skulle være før en familie begivenhed, men efter flere forsøg lykkedes det – det er dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *