Nyklippet!

Det er simpelthen ubeskriveligt skønt at være blevet klippet!

Hun får travlt den nærmeste fremtid – telefonen ringede ustandseligt, men jeg sad i stolen. Men nu klan jeg da klare mig i et stykke tid!

Jeg kaldte min frisure “Jørgen Leth-hår”! Det var i hvert fald træls!

2 tanker om "Nyklippet!"

 1. Flot hår, kære Hanne. Så kan du lidt igen.
  Jeg var selv i gang med pagen forleden, men nu ikke kun fordi jeg ikke kunne få en frisørtid. Det gør jeg gerne selv og så engang imellem – et par gange om året, – ofrer jeg penge på at gå til frisør – som jeg iøvrigt nyder. Det er dejligt at blive nusset.
  God aften fra Diana

 2. Flot hår, kære Hanne. Så kan du lidt igen.
  Jeg var selv i gang med pagen forleden, men nu ikke kun fordi jeg ikke kunne få en frisørtid. Det gør jeg gerne selv og så engang imellem – et par gange om året, – ofrer jeg penge på at gå til frisør – som jeg iøvrigt nyder. Det er dejligt at blive nusset.
  God aften fra Diana

  Jeg prøver at skrive lidt mere, da jeg ikke kan sende denne mail – den siger, det jeg har skrevet til dig har jeg skrevet een gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *