Galdestensanfald

Der er heldigvis langt imellem, men jeg tror, jeg har et galdestensanfald på vej nu igen!

Det er selvfølgelig forventeligt, da jeg ikke fik galdeblæren fjerne i 2014 efter 6 kikkertoperationer for at fjerne de ca 30 meget store galdesten, jeg slæbte rundt med. Lægerne var betænkelige ved at fjerne galdeblæren pga forventelige ar, så det blev aflyst.

Siden 2014 har haft 2-3 anfald og er også blevet scannet, hvor det ganske rigtigt blev konstateret, at der ligger sten. Jeg har fået nogle meget stærke piller, som jeg kan tage, men det er faktisk kun sket et par gange, at jeg har gjort det.

Nu må vi se, hvordan det udvikler sig denne gang.

Da jeg fik ondt i morges, tænkte jeg faktisk slet ikke på, at det var det, der kunne være på vej, men det er det nok.

Så det bliver en stille dag!

Godt at jeg fik “swappet” Ditzy Donuts blokke, pakket og sendt til gruppen, i dag ville jeg ikke kunne!

4 tanker om "Galdestensanfald"

    • Tak – ja det er i hvert fald ikke til at gå ud i her! Diki og jeg gik vores morgentur, før det begyndte at regne/sne, og før jeg fik ondt. Så vi hygger os og tar det med ro!

  1. Kære Hanne
    Synd at du skal have så ondt; kender du Resium, fås i helsekost forretninger.
    Arbejdede engang på plejehjem, hvor den ene sygeplejerske altid havde dette vidunder middel i huset. Det opløser stenene stille og roligt. Det er ikke helt billigt men i din situation er det guld værd.
    Venlig hilsen Kate Dideriksen

  2. Tak Kate – det vil jeg undersøge. Problemet var dengang, jeg blev opereret, at stenene var så store, at de ikke kunne få dem ud, uden at knuse dem først, og jeg er jo lidt bange for, at det er det samme nu, siden det gør så djælvelsk ondt. Det er galt igen i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *