Øv – det er ikke sjovt!

2 af de 4 storkeunger i reden i Smedager døde i går / i nat!

I første omgang antog man det for at den mindste ikke kunne komme til at få mad nok for de 3 større unger, men nu er altså en af dem også død! Det gik jo ellers så godt, så det er virkelig synd!

Det kan godt være, det er noget pjat af mig, men jeg er altså blevet lidt mere letbevægelig efter dette “corona år”, hvor alting har været anderledes og meget har været sørgeligt. Jeg har været meget isoleret (bevidst) og ikke set ret mange mennesker, kun mine allernærmeste.

Og så blev jeg selv syg, først en infektion, som jeg stadig ikke forstår eller kender oprindelsen til – og derefter Covid-19 (smittet på sygehuset for at det nu ikke skal være løgn) – alt i alt en kedelig og træls oplevelse, selv om de var søde på sygehuset. Jeg er ikke helt mig selv endnu, det kniber med vejrtrækningen indimellem. Men selvfølgelig er jeg glad for at være smittefri (har bevis i form af “corona-pas”), og det betyder også, at jeg kan begynde at se andre mennesker igen. I dag har jeg været på et hurtigt besøg på Depotgården for første gang siden december 2020.

Jeg har fået taget nye blodprøver hos min læge, der ikke er tilfreds med mit stofskifte (som jeg aldrig har haft problemer med før), og i overmorgen skal jeg have scannet lungerne på Kolding sygehus – det var jo i lungerne, jeg havde den kraftige infektion (før corona smitten), som jeg blev indlagt for.

Der er da én ting, jeg er glad for: Jeg har ikke smittet andre! Ikke nogen, jeg kender – de gik alle i isolation og blev testet flere gange – og jeg er “afhørt” af Statens smitteopsporing flere gange. Man får jo ikke at vide, om de finder nogen smittekilder, eller om jeg har smittet videre – i så fald skal det jo være på sygehuset, men jeg lå alene, efter at jeg havde bedt om en test, fordi jeg havde symptomer. Og dem, der besøgte mig, før jeg blev “positiv”, er gået fri!

Det er altså nogle underlige tide, vi lever i! Det er de fleste nok enige i.

Men alligevel vrimler det på “de sociale medier” med frådende udsagn og angreb på politikere og alle mulige andre, fordi de mener, at det hele er løgn, fup og magtmisbrug!!! Efter deres mening er der slet ikke tale om en pandemi, det skulle læger og andre “kloge” folk have benægtet osv osv – jeg kan slet ikke holde ud at læse/høre den slags tåbeligheder!

Puh ha! Der skal ikke meget til, før jeg bliver trist!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *