En overraskelse af de store!

Victor er kommet igen, sammen med sine forældre, for at holde lidt ferie et par dage. De ville gerne give ham en overraskelse og opfylde et af hans allerhøjeste ønsker. Men for at det kunne være en overraskelse, havde vi i fællesskab “brygget” en historie:

Victor havde glemt noget tøj, da han rejste hjem fra sin ferie hos mig, så det ville hente og så aflægge Farmor et lille besøg. Og så havde de fået en invitation til at besøge kusine Christina og fætter Christian i deres nye lejlighed i Vejle, da de nu var herovre i Jylland for første gang i 1 år!

Når de kører bil, sidder Victor altid med sin I-pad og kigger ikke ud af vinduet – han kender jo heller ikke vejen – så han opdagede ikke, at var på vej et andet sted hen, før de var i Billund – og så:

hvor de var, og at Legoland lå lige foran ham!

Hans helt store ønske har længe været en weekend i Legoland, hvor de bor på hotellet og har hele weekenden midt i alle fornøjelserne! Det har de haft én gang for flere år siden, men det er jo ikke en billig fornøjelse! Hans far og mor havde dog ressonneret, at når de nu ikke skal ud at rejse i år, så ville det være en god oplevelse!

Historien om at besøge Christian og Christina i Vejle dækkede over endnu en overraskelse:

De var nemlig “tilfældigvis” også i Legoland – sammen med deres mor og far! = Tante Leonor og onkel Jan og Christinas kæreste Felix. Hvor heldig kan man være? Jeg er sikker på, at Victor får en fantastisk dag / weekend i Legoland! Og det var jo ikke alle aktiviteterne, han fik prøvet, da vi var der i sidste uge – det får han tid til nu!

God fornøjelse!

https://www.facebook.com/100000975370049/videos/pcb.5796415650400890/376061920529650

En tanke om "En overraskelse af de store!"

  1. Mine voksne tvillingedøtre i 40-erne har lige været et par dage i Legoland med den enes datter på 8 – sponseret af mig – boende i Prinsesseværelset med overnatning, og har haft en dejlig tur. Var også afsted sidste sidste år. Dyrt, men dejligt med mange gode minder, og lige tilpas vejr. Skyet – med en behagelig temperatur.
    Dejligt Victor også blev overrasket og havde en god tur med familien.
    Mange gode hilsener fra Diana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *