Stik nr 2 med dårlig kommunikation

Her har jeg gået og ventet på at blive inviteret til min vaccination nr 2, efter at jeg fik den første i marts og blev smittet (med Delta varianten) under indlæggelse i Kolding i april (1 uge før, jeg havde tid til nr 2). Jeg havde jo fået at vide, at jeg skulle vente på 2. stik, fordi jeg havde haft covid-19, men at jeg var immun.

I dag fik jeg så mail fra Sundhedsstyrelsen på Borger.dk, hvor de skriver:”Da vi kan se, at du ikke har taget imod tilbuddet om 2. vaccination….” Jamen hvad i alverden? Jeg har jo ikke fået muligheden! Da jeg så straks går ind på Vacciner.dk for at bestille en tid, så står der, at det er udløbet! Og jeg kan ikke komme ind! OK, så forsøger jeg at ringe, men får ingen forbindelse via mobilen (prøver 4 gange). Først da jeg finder den gamle fastnet tlf. frem, lykkes det. Og så ville jeg jo gerne benytte mig af, at der nu er kommet et vaccinationscenter i Fredericia – men nej, der var ikke flere tider (jeg ved ikke hvor langt ud i fremtiden?)!

Det var bare irriterende!!! Så det bliver Kolding denne gang, og heldigvis vil datteren gerne køre mig i morgen – jeg har ikke lyst til at køre med risikoen for at få det skidt bagefter, som man hører.Så får jeg det overstået.

Helt ærligt synes jeg, at der har været nogle dumme problemer, f.eks. i smitteopsporingen, som skulle følge op på den smitte, jeg havde fået i Kolding. Jeg var meget nervøs for, at jeg havde smittet mine børn, som besøgte mig, før jeg vidste, at jeg var blevet smittet (det var jo noget helt andet, jeg var indlagt for – og temmelig syg af). Én af dem blev der slet ikke ringet til! Og efterfølgende – da jeg var ude af isolation – blev jeg ikke indkaldt til den genoptræning, de havde omtalt. Nåh, det klarede jeg selv! Men jeg er ikke imponeret!

2 tanker om "Stik nr 2 med dårlig kommunikation"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *