Casa Color 1

Det første glimt af Casa Color, huset på det lille “landsted”, som svigersønnens familie har ejet i over 20 år.

Der er både et hyggeligt hus, hvidt med blå og gule dekorationer, 2 dejlige terrasser og pool, som de selv har bygget, og en god bid jord med spændende træer. Huset er godt indrettet med 3 soveværelser, en stue, køkken og dejligt badeværelse, altsammen praktisk, men også autentisk.

Ferien var en fødselsdagsgave til mig, som også indbefattede kusine Gurli, som jeg fik for over 2 år siden, men det har jo ikke kunne lade sig gøre før nu! Allerede den første morgen blev morgenmaden indtaget på den østvendte terrasse – sikke en fryd 30. oktober!

Med bjerge hele vejen rundt, glimt til Middelhavet og byen Malaga – og besøg af “Le jeffe” (chefen) = den tricolor farvede hunkat, som er stammoder til 12-14 vilde/halvvilde killinger og voksne katte, som bor på “farmen”, bliver fodret af beboerne eller Vicente, som passer det hele.
Ingen tvivl om, at “Le jeffe” hersker over det hele – i hvert fald alle kattene! Hun er nu heldigvis selv blevet steriliseret, og når først hun har set os an, er hun meget tam og elsker at blive kælet for!

Når solen flytter sig, eller det blæser, flytter vi om på den sydvendte terrasse, hvor man kan sidde til langt hen på aftenen, hvis det er stille vejr – også længe efter det er blevet mørkt!
Der var også arbejde til os! Blandt meget andet spændende vokser der mandeltræer på grunden, og hvis vi ville have nogle med hjem, kunne vi knække (med en hammer eller en sten) så mange, vi ville! De lå i kasser eller bunker, samlet af Vicente, lige til at gå til!
Gurli på 87 år var god til det!

(Mere følger)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *