Hyggesokker til Julemærke-børn

Vi har i en del år haft et projekt: “Projekt Hyggesokker med hjemmestrikkede sokker til børn på Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. Projektet var i sin tid Marianne Knorborg (MARKNO GARN)’S idé, og de første år donerede hun lodtrækningspræmier til dem, der strikkede sokker

Senere overtog jeg det, og jeg fik også nogle sponsorer, men det ebbede lidt ud, Efter at jeg ikke mere er i styregruppen i Projekt Puttetæpper, har jeg ikke lejlighed til at køre til Kollund med sokkerne, så det er blevet lidt dyrt for mig i porto. Forstander Lasse Balsgaard har af og til hentet en stor portion sokker hos mig – børnene er meget glade for de varme, flotte sokker, så både han og jeg vil meget gerne have projektet til at fortsætte.

(34 par sokker, strikket af Jytte Rasmussen, Værløse)

Nu har jeg så snakket med Lasse om, at det kunne være en god idé med en Facebook gruppe!

(42 par sokker, strikket af Jonna og Birte i Hovedgaard)

På Facebook vil der vil være mange flere, der ser det, og det kan jo være, der er flere, der har lyst at være med?

(14 par sokker, strikket af Britta Rasmussen, Jyderup)

Så behøver pakkerne med sokker ikke at komme omkring mig (for fotografering), og dermed sparer vi den ene omgang porto.

Så det går jeg i gang med i morgen! Nu er de 90 par sokker, jeg havde i denne omgang, hentet af Lasse, så de kan gøre gavn på børnenes fusser!

Jeg er ret vild med de festlige, lune sokker og vil gerne have projektet til at køre videre. Skulle det ske, at der blev strikket så mange, at der blir overskud, så er der 4 andre julemærkehjem, der kan få glæde af dem!

2 tanker om "Hyggesokker til Julemærke-børn"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *