En alternativ Jul!

De sidste dage er brugt på telefoniske konferencer mellem mine børn og mig!

Det handler om Julen og Corona! For de fleste af de planer, vi havde lagt, er lagt i ruiner af den smitte, vi allesammen har hængende over hovedet.

De 2 af mine børn og deres familier er kommet igennem positiv smitte og isloation indenfor de sidste 3 uger, men nu er et af mine voksne børnebørn smittet og ikke symptomfri, så vi kan ikke være sammen med ham og hans forældre!

Den 3. familie har ikke været smittet og passer rigtig godt på – såvidt som man kan – og selv om jeg har fået 3. stik, boosteren, så er det under en uge siden, så jeg er ikke beskyttet endnu, og det er vigtigt for mine børn!

Så de, der skulle have været sammen juleaften, har måtte splitte os op i 2 grupper: den syge og hans forældre (og de er trætte!, så det bliver stille!), og yngstesønnen m/familie og mig. De kommer i eftermiddag fra Brøndby og skal planmæssigt bo her hos mig. Hvad der ikke var planlagt: at vi 4 holder Juleaften her hos mig, tager vi som en oplevelse. Det er vist over 20 år siden, at jeg har lagt hus til en Juleaften, så jeg har jo foræret juletræspynt vlk forlængst! Men de køber et lille juletræ og medbringer hjemmefra juletræspynt, lys, juletræstæppe + ænder, vin og gaver, som hele tiden aftalt. Så deler vi det op og afleverer udendørs og efter alle regler til de syge!

Det var mest spændende, hvad det eneste barn Victor, knap 10 år, ville sige til de ændrede planer! Men han er helt med på det og glæder sig meget!

Det gør jeg også!

4 tanker om "En alternativ Jul!"

    • Det går så fint altsammen! Victor og Ulla har pyntet det juletræ, du kan læse om i dag – og Nicolaj steger ænder!

  1. Rigtig glædelig jul! Man kan overkomme meget med et positivt sind og kan glæde sig over en anden, men sikkert lige så god juleaften! Jeg hygger mig med at læse om dine daglige gøremål og oplevelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *