Så kører det igen – med 36 markører!

Det var en drøj omgang at trevle op og sætte markører i igen! Jeg var nok for overmodig, da jeg fjernede de fleste maskemarkører og kun havde nogle strategiske tilbage. Bedst som jeg troede, at det gik fint – var der en alvorlig fejl, som selvfølgelig skulle rettes.

Men nu er alt på plads og i orden, og jeg har lige sat endnu flere markører, så der p.t. er 36 markører! Jeg måtte støvsuge “lageret” for de sidste og har bestilt flere!

For nogle år siden var der mange, og forskellige, markører at købe rundt omkring, mange lavede dem selv og satte til salg – det er der ikke meget af lige nu!

Jeg synes, det er sjovt at finde forskellige, og jeg har flere rigtig søde og fine!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *