Ny Diki ?

Nej, Diki er den samme, omend i fornyet og lettere udgave!

Ingen elastik i pandehåret – ingen tyk og hæmmende lang pels – ingen filter! Åh, det er dejligt!

Det er næsten et år siden, Diki blev klippet sidst, og det var ikke pænt! Ny frisør, som ikke var så god til det som Christina, der har klippet ham hver 3. måned i 8-9 år! Og jeg fandt ikke nogen anden før nu, hvor det viser sig, at vores dyrlæge faktisk har en aftale med en hundefrisør, der kommer hveranden uge!

Jeg har været meget flittig med forskellige børster hele vinteren, og alligevel viste det sig, at den tykke underuld var filtet – jeg er meget flov! men jeg troede faktisk, at jeg kom igennem.

Det blev en hård omgang, men jeg var ved ham hele tiden, og hun var rigtig sød og effektiv! På benene var det ekstra hårdt – det var næsten som en frakke, der kunne krænges af, da der blev klippet op. Det betyder så også, at benene er klippet kortere, end det var meningen, og de er lige pludselig meget lange og utroligt tynde:

Der er stadig lidt “totter”, som jeg selv kan klippe, når der er gået et par dage, og det er faldet til.
Men jeg er rigtig godt tilfreds – og der er slet ingen tvivl om, at efter 1-2 dage, hvor Diki slet ikke kunne finde sig tilpas uden den store “frakke”, så har han det rigtig godt nu!
Han er meget friere i sine bevægelser og går raskere til, når vi går tur. Det har været besværligt og måske også gjort ondt, når filterne rev i huden?
Så vi nyder det begge 2 – her vores yndlings-kæle-stilling! – og fremover skal han igen klippes hver 3. måned, det er helt sikkert. Det bliver også meget nemmere at vaske pelsen!
En lille pudsig detalje: Efter i lang tid slet ikke at have brugt den bløde “Donut-seng”, hygger han sig nu med at putte sig i den. Det har undret mig, men den har nok enten været for varm eller for ubekvem med den lange pels.

Han har 4 kurve at skifte imellem, og han er glad for dem alle. Den ene, syet af bævernylon med løs hynde, er seng og står i sovekammeret, den vaskede jeg i går, fordi jeg syntes, den lugtede. Og hold da op, hvor blev han glad, da den var tør i går aftes, og han fik den i brug, det var virkelig sjovt!

Han hoster stadig, får sin medicin + lidt ekstra, og jeg ved godt, at han ikke bliver rask – men hvor er jeg glad for, at han helt tydeligt har fået det bedre! Jeg vejede ham på dyrlægens vægt før og efter klipning, og der var forsvundet 400 gram – det er meget, når man vejede 10.7 kg !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *