Grønt er godt!

Det er lidt pudsigt! Jeg, som altid har strikket mest i blåt og en hel del i pink/rødt – jeg har lige p.t. 3 projekter i grønt/turkis!

Den til venstre er mere grøn end billedet (svært at ramme i fotoprogrammet), det er Hanne Falkenbergs “Look”, som nu endelig er færdigstrikket efter 3 optrevlinger af bærestykke/hals og kun mangler at få hæftet ender + en vask. Garn: Sofistica = bomuld/hør.

Den til højre er “Novice” fra Petite Knit, strikket i Uldféens blouclé garn – der var også en optrevling undervejs, da jeg hurtigt fandt ud af, at den ville blive alt for stor – men nu passer den og er helt færdig og meget lækker!

Den bagerste er også en Petite Knit model: “Sunday Tee” strikket i garn fra Uldféen, nemlig 2 tynde tråde (løbelængde 800m/100gr), den ene tråd Pimabomuld, den anden tråd Cashmere/silke. Den mangler lidt i længden + ærmerne, super, super lækker blød! Den er også lidt mere grøn end billedet.

“Look” bliver nok først taget i brug til næste forår, det er en sommerbluse. Men de 2 andre bliver dejligt lune i efteråret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *