Strik kavalkade

Jeg får ikke altid taget billeder af mit strik, lige når det er færdigt, men i forbindelse med Webstrikkernes festival i Svendborg for nylig, tog jeg en masse billeder af andres strik, så nu fik jeg også fotograferet de trøjer/bluser, jeg har strikket til mig selv det sidste års tid:

Kumulus fra Petite Knit, strikket i Uldféens Silkesky & morbærsilke.
Kastellet fra Filcolana strikket i opbørstet alpacca & morbærsilke fra Uldféen
Look af Hanne Falkenberg, fra Önling, strikket i HF’s Sofistica.
Retrostriber fra Önling, strikket i shetlandsuld/restenøgler fra Önling/Hanne Falkenberg.
Sunday Tee fra Petite Knit, strikket i cashmere/silke og pimabomuld fra Uldféen.
Novice fra Petite Knit, strikket i Uldféens håndfarvede bouclé.

2 tanker om "Strik kavalkade"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *